Teamdag

7 gode idéer til en sjov og hyggelig teamdag

Overvejer du at holde teamdag for dine medarbejdere? Få inspiration til, hvilke hyggelige, sjove og anderledes aktiviteter I kan lave, her.

TeamdagEn teamdag er en god måde at ryste medarbejderne sammen på, og kan både være med til at styrke samarbejdet og det sociale mellem kollegaerne. Derudover kan en teamdag også være med til at øge motivationen og skabe større arbejdsglæde hos medarbejderne.

Det er derfor ikke nogen dum idé, hvis du som leder vælger at arrangere en teamdag for dig selv og dine medarbejdere. Der findes da også rigtig mange forskellige aktiviteter, som I kan lave for at styrke fællesskabet.

Synes du det kunne være en god idé at holde en teamdag for dine ansatte, men er du ikke til de klassiske teambuilding-aktiviteter såsom tillidsøvelser og samarbejdsøvelser, bør du tage et kig på listen nedenfor. Her har vi nemlig samlet en række sjove, hyggelige og anderledes aktiviteter, som med sikkerhed kan være med til at give dine medarbejdere en god teamdag.

Escape room

Escape rooms er gennem de senere år blevet en meget populær aktivitet, når virksomheder skal holde teamdag. Dette kan blandt andet skyldes, at det er sjovt og underholdende, samtidig med at medarbejderne skal samarbejde og i fællesskab løse forskellige opgaver, der gør det muligt til sidst at komme ud af rummet. Det er derfor en rigtig god aktivitet, hvis du både ønsker at styrke medarbejdernes samarbejdsevner og det sociale.

ATV

Er I til fart over feltet, kan det være en mulighed at køre ATV som en del af jeres teamdag. At køre sammen på ATV kan både være sjovt og udfordrende og dermed være en god aktivitet, hvis medarbejderne skal have en lidt anderledes teamdag, hvor de ikke nødvendigvis skal samarbejde.

Klatring

Klatring på en væg eller i træer kan også være en sjov aktivitet til en teamdag. Her kræver det både styrke og koordination for at nå hele vejen til toppen. Hvis medarbejderne er opdelt i hold, kræver det også god kommunikation og samarbejdsevner, hvis den ene klatrer, mens de andre holder rebet.Klatring

Holdaktiviteter

Hvis du gerne vil lave en form for teambuilding, men uden at I skal lave de klassiske teambuilding-øvelser, kan diverse holdaktiviteter være en mulighed. Det kan for eksempel være hockey, fodbold, badminton, orienteringsløb eller sejlads. Holdaktiviteter kan være med til at give medarbejderne en fællesskabsfølelse og samtidig styrke deres kollegaskab og samarbejde.

Madlavningskursus

Er I særligt madglade på kontoret, kan det også være en mulighed med en form for madlavningskursus. Her har I mulighed for at lave forskellige retter og styrke jeres madkundskaber og samarbejde. I kan eventuelt dele jer op i hold og lave en konkurrence med, hvem der kan lave den flotteste eller mest smagfulde ret.

Er I mere til kage og søde sager, kan I også vælge et chokoladekursus eller en kagekonkurrence i stedet for et madlavningskursus, og dyste om, hvem der kan lave den lækreste chokolade eller kage.

Ginsmagning

Vil du gerne prøve noget helt anderledes, og skal teamdagen afholdes en fredag eller lørdag, kan du også vælge en ginsmagning til jeres teamdag. Ved en ginsmagning har I mulighed for at smage på et udvalg af gin fra forskellige steder i verden. I bestemmer naturligvis selv, hvor mange forskellige gin & tonics I vil prøve.

Ginsmagning fungerer godt, hvis I bare gerne vil være sociale og hygge jer. Alternativt kan I tage til ginsmagning som afslutning på jeres teamdag og på den måde slutte af på en god og festlig måde.

Konkurrenceaktiviteter

Har I lyst til at udfordre hinanden, kan I også vælge forskellige konkurrenceaktiviteter til jeres teamdag. Det kunne for eksempel være minigolf, bueskydning, bowling eller gokart, hvor medarbejderne skal konkurrere mod hinanden. Dette kan både være sjovt og udfordrende. Du kan eventuelt lave en form for præmie til vinderen af den pågældende disciplin.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Clear Sky
24
24º - 17º
56%
3.18 km/h
23.49
15.03
søn
20.12
12.85
man
20.68
10.48
tirs