Om Business Nyhederne

Danskerne er kendt for at være iværksættere og starte forskellige projekter op, netop fordi at vi har den vigtige know-how til at skabe noget, der kan gå hen og blive et stort erhvervseventyr.

Men det store erhvervseventyr er ikke altid ensbetydende med store virksomheder og tusindvis af ansatte, for hver iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende gennemgår sit helt eget eventyr – og det er netop det, som vi vil afdække her på Business-nyhederne.dk.

Det er især de lokale og regionale erhvervsnyheder der kommer til at præge siden – for den drivkraft tusindvis af iværksættere og selvstændige har, er livsvigtigt for lokale dele af samfundet. Det kan være iværksættere og selvstændige med deres egen historie, succeser, erfaringer eller noget helt fjerde, der kommer til at blive slået nyheder op om – nyheder der kan hjælpe til i et bredere perspektiv, hvor de indsendte nyheder samtidig kan give et succesboost til den pågældende virksomhedsejer, der bliver omtalt.

Kort fortalt handler det altså om erhvervsnyheder i lokal og regional forstand – men lad os lige dykke lidt dybere ned i hvad lokal og regional er for nogle ord.

De vigtige lokale og regionale erhvervsnyheder

Selvom vi lever i en globaliseret verden, så er det stadig meget tydeligt at verden bliver mere og mere lokal. Det er det lokale vi er i kontakt med, selvom at vi i et større perspektiv er globale individer med internettet som port til resten af verden. Det er også det lokale og regionale, som vi kan identificere os med i større grad, for når verden bliver global, så skal vi have en base – her er vores base de lokale og regionale rødder, som vi kommer fra.

Det er også de virksomheder som vi kender i vores lokale og regionale områder, der kan frembringes, så vi kan se hvad der rører sig omkring vores base. For de erhvervsnyheder der kan komme fra de lokale og regionale egne, kan vække stolthedsfølelsen i os, og samtidig få os til at give anerkendelse imod de hårdtarbejdende iværksættere i lokalsamfundet. Uanset om deres målgruppe er de lokale og regionale mennesker eller om de har hele verden som målgruppe.

Business-nyhederne.dk giver dig en føler i området, og du kan derfor følge med, på en aktiv måde, hvor du får de vigtigste ting at vide omkring de lokale og regionale iværksættere, selvstændige og virksomhedsejere.

Vi bringer de tætte nyheder om erhvervslivet

Med Business-nyhederne.dk følger der også en anden fordelagtig ting, som er den tæthed og nærhed der opleves. For det er ikke ting der sker ude i den globale verden, fjernt fra os – det er ting der sker i vores egne lokale og regionale områder. Det er erhvervsliv i de egne, som vi selv bor, og vi ser virksomhedsejere og virksomheder på en måde, som vi aldrig har set dem på før.

Derfor er Business-nyhederne.dk de tætte erhvervsnyheder fra erhvervslivet i dine lokale og regionale områder – se de forskellige nyheder, og find ud af hvad der rører sig i erhvervslivet omkring dig.

OBS:

Vær er opmærksom på, at der på Business-nyhederne.dk kan forekomme sponseret indhold.

Hvem driver Business Nyhederne?

Det er det østjyske medie- og content-bureau Reboot Media, som driver mediet Business Nyhederne

Reboot Media ApS
Østergade 15
8370 Hadsten
redaktionen@business-nyhederne.dk

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Clear Sky
24
24º - 17º
56%
3.18 km/h
23.49
15.03
søn
20.12
12.85
man
20.68
10.48
tirs