vingave

Vin som gave: sådan vælger du den perfekte gave til medarbejder og samarbejdspartnere

Mangler du den perfekte gave til en medarbejder? Så læs med her, hvor du kan se, hvordan du vælger en perfekt vingave til din medarbejder.

vingaveHar du ofte haft problemer med at finde den perfekte gave til dine medarbejdere eller samarbejdspartnere? Og er du altid i sidste øjeblik, når det er tid til julegaver og jubilæumsgaver?

Hvis du aldrig helt ved, hvad du skal finde på i gave, så an vi hjælpe dig med svart her. Vin!

Vin som gave er et yderst populært valg, der glæder de fleste, både medarbejdere og samarbejdspartnere. Vin er nemlig en rigtig god gave der kan bruges i mange forbindelser, eks. til at fejre forskellige begivenheder som fødselsdage, jul og jubilæer. Ofte kan vin nemlig være med til at skabe en bedre og dybere relation til dine kunder og samarbejdspartnere. Men hvordan vælger du så den perfekte vin? Det kan du læse mere om nedenfor.

Samarbejd med vinimportør eller vinleverandører

At vælge den perfekte vin er som at finde en gave til en, der har alt. Helt og aldeles umuligt, hvis du ikke kender vedkommendes smag eller interesser. Det kræver nemlig både viden om din medarbejders individuelle smag og præferencer samt kendskab til lidt vin, før du finder den helt rette. Men ved du til gengæld hvor du kan finde lige præcis den vin, dine medarbejdere vil sætte pris på, ja så bliver det hele meget lettere.

En af de ting, der er med til at gøre det lettere er at samarbejde med forskellige vinhandlere og/eller vinleverandører. En vinforhandler/leverandør har ofte en hel del viden om de forskellige vine, og kan derfor tilbyde dig personlig rådgivning, der hjælper dig i mål med at finde den rette vin til din medarbejder. Med vinleverandørens fyldige viden omkring vin, druesorter og smage, bliver det nemmere at finde den perfekte vin, du kan bruge som gave til medarbejderen eller samarbejdspartneren.

Spørg og få svar

Er du bange for at gå galt i byen med den vin, du vil give, kan du altid spørge, hvilke præferencer vedkommende har. Det er en langt mere direkte måde at få svar på, men til gengæld får du også et svar, som du kan bruge, så du er sikker på ikke at ramme forkert. Måske fortæller vedkommende dig, at de elsker italienske vine fra Piemonte eller Toscana, og det havde du måske aldrig selv kunne finde frem til. Denne måde bør kun bruges, hvis du er helt på bar bund og ikke har mulighed for andre løsninger.

Giv en gavekurv

Rigtig mange virksomheder foretrækker også at give en gavekurv, der både indeholder vin, chokolade og måske andre delikatesser og specialiteter. Med en gavekurv er der mulighed for at inkorporere flere forskellige vine, eks. både italienske og franske vine. Det kan øge chancerne for, at en eller flere af vinene falder i god smag hos den pågældende medarbejder eller samarbejdspartner.

Brug en app til at hjælpe

App’en Vivino er en af de allermest populære vinapps, der kan hjælpe dig med at finde den rette vin som gave. Med denne app har du mulighed for at vælge vine ud fra brugernes anmeldelser samt hvilke madvarer vinen går sammen med. Dette kan også være med til at hjælpe dig på vej i søgen efter den rette vingave.

 

Vin som gave

gavekurv med vinAt give vin som gave, uanset om det er en enkelt flaske eller flere flasker, kan være en rigtig god idé til flere begivenheder, og samtidig være med til at vise, hvor meget du værdsætter dine medarbejderes indsats.

Det vigtigste når du køber en vingave er dog, at du på en eller anden måde finder frem til, hvilken type vin der vil falde i modtagerens smag. Derudover bør du vælge en vin af høj kvalitet, når du vil forære en vin eller to som gave. Vær desuden opmærksom på, om modtageren drikker alkohol. Hvis ikke modtageren drikker alkohol af en eller flere årsager, bør du bestemt ikke give en vin i gave. Her kan du i stedet give en god æske chokolade eller alkoholfri vin alt efter hvem modtageren er.

 

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Clear Sky
24
24º - 17º
56%
3.18 km/h
23.49
15.03
søn
20.12
12.85
man
20.68
10.48
tirs