Kig efter digitaltryk, når du skal printe i mindre oplag

Digitalt tryk printer

Nogle gange har man nogle materialer, man skal have printet, som ikke skal være i et oplag til hele Danmark. Og hvad skal man så kigge efter, når man skal finde den virksomhed, der skal printe for en – hvis man altså ikke har kapaciteten selv?

Et godt bud er digitaltryk. Det er nemlig en god og fleksibel måde at lave en masse forskellige trykte materialer, som ikke skal ud i de helt store oplag.

Digitaltryk er nemlig en fleksibel måde at trykke eller printe på, og det er endda til at lave forskellige versioner af de samme materialer relativt enkelt. Det kan være en fordel i mange situationer, og din udbyder af print- og trykkeriløsninger kan helt sikkert guide dig.

De fleste virksomheder er heldigvis gode til at rådgive, men hvis man starter fra bar bund, skal man måske have et lille fingerpeg om, hvor man skal starte. Og her er et godt råd altså at kigge efter steder, der tilbyder digitaltryk.

Digitaltryk til messen, flyers og meget mere

Måske er det på en messe, du skal bruge infomateriale om din virksomhed eller dine produkter. Det kan være, du skal bruge flyers at dele ud på strøget. Måske skal du printe segmenteret materiale til en direct mail-kampagne.

Uanset hvad du skal bruge materiale til, kan du have brug for at få printet, og digitaltryk er ofte det bedste valg. Der er flere måder at trykke eller printe på, og de har hver deres fordele og ulemper, som man skal kigge på.

For de fleste virksomheder, som ikke er gigantiske, vil det være et godt udgangspunkt at vælge digitaltryk til de opgaver, der måtte dukke op.

Når man begynder at tælle sammen, er der rigtig mange forskellige situationer, hvor man skal bruge materialer, der er printet ud. Typisk vil det være tidspunkter, hvor man gerne vil have modtagerens opmærksomhed i længere tid eller i stor konkurrence som en messe, men det gælder alt fra fodboldkampe til salgsfremstillinger.

Forskellen ligger meget i teknikken

Printer

Når du kommer over en vis mængde af identiske materialer, der skal printes eller trykkes, er der andre former for tryk, der er mere effektive. Forskellen ligger primært i den måde, som produkterne bliver trykt på.

Digitaltryk er fleksibelt, fordi måden at trykke på på sin vis minder lidt om den måde, en helt almindelig printer virker. Altså den der står på kontoret eller hjemme ved siden af computeren.

Den klassiske måde at trykke på er ikke lige så fleksibel, og det er både styrken og ulempen ved den måde. Her bliver en metalplade typisk imprægneret med forskellige materialer, og så kan man trykke motivet ned på papiret en masse gange på kort tid.

Selvom man kan lave mange produkter på kort tid, kan man ikke lige ændre på motivet. For eksempel kan det være, man skal have trykt materialer til 3 messer, og man vil gerne have messens navn på materialerne, men det er den eneste forskel. Digitalt kan man bare ændre navnet i dokumentet, der bliver udskrevet, men så let er det ikke med metalpladen.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Scattered Clouds
3
7º - -1º
93%
3.97 km/h
5.94
1.14
man
8.37
0.13
tirs
8.76
3.89
ons