Populært: Receptpligtig medicin på nettet

Det hurtigt og nemt, og hvem er ikke på internettet i dag? De fleste danskere er online hver eneste dag, og markedet breder sig hele tiden. Alle brancher er at finde på internettet om de sælger håndgribelige produkter eller serviceses.

Hvor handler du? Bruger du primært de fysiske butikker – muligvis i dagligdagen, når der skal købes mælk og havregryn til familien, men hvad med julegaver? Køber du dem online ligesom mange tusinde andre også gør. Det er hurtigt, nemt og overskueligt – du skal ikke stå i kø eller slås om tingene med andre stressede mennesker.

Online salget er stadig stigende, og vi gør gerne brug af det, også selvom vi udmærket ved, at det i sidste ende kan gå ud over vores lokalesamfund og butikker.

Nethandel matcher vores travle hverdag, hvor alting skal glide nemt og hurtigt, for at vi kan nå det hele.

Tiden er en vigtigste faktorTiden er den vigtigste faktor

I dagens Danmark er travlheden enorm, flere bukker under med stress – hvornår er det mon din tur? Vi glemmer at passe på os selv, fordi vi gerne vil nå det hele – familie, fitness, venner, job og karriere. Planlægning er enten fast og meget præcis med en fuld booket kalender, eller også så flyder det hele sammen, fordi du ikke kan overskue presset fra det ”perfekte liv”.

For netop det perfekte liv er svær at opnå – men hvad er det perfekte liv? Det har vi heldigvis delte meninger omkring, og det bør du ikke lade dig styre af. Livet er hvad man selv gør det til, så husk at prioritere tingene, og vælg noget fra, hvis du føler dig stresset. Lad dig aldrig styre af andres meninger om dit liv – dit liv.

Travlheden og stressede mennesker giver sundhedssektoren mere at se til. For flere og flere danskere får medicin som de er afhængige af pga. sygdomme – men har du tid til at besøge apoteket, og stå i kø i mere end 10 minutter? Sikker ikke, og heldigvis er der kommet en løsning på dette.

Elektroniske recepter

Udviklingen af internettet har gjort det endnu nemmere for os. Når du får udstedt en recept hos lægen, kan du få den elektronisk – også flere gangs recepter. Den elektroniske recept ligger ude i cyberspace, et sikkert sted kaldet receptmodulet, hvor kun fagfolk med medicinkort kan logge ind og se dine recepter.

Således kan du hente dine recepter på hvilket som helst apotek. Du skal blot angive dit CPR-nummer og dit sygesikringsbevis.

Der er flere fordele ved at få recepten lagt online, end hvis du blot får den i hånden nede ved lægen.

Først og fremmest sikre du dig, at recepten ikke bliver væk og misbrugt. Du kan benytte alle apoteker i hele landet, og du kan følge med i, hvor mange gange du har tilbage på din recept.

Når du får en online recept får du automatisk en medicinprofil, hvor du kan tjekke dine recepter lige når du vil.

Online apotekerOnline apoteker

Det gælder selvfølgelig ikke kun på de fysiske apoteker. Der er også kommet online apoteker, og her kan man købe medicin – også det receptpligtige. Det fungere ligesom en almindelig fysiskbutik, den er bare online og varerne bliver sendt direkte til din dør på bare 1-3 dage.

Igen kan du spare tid ved at bruge internettet til at handle på. Hos et online apotek kan du få alle slags receptmedicin, og du kan sågar også søge om tilskud til receptpligtig medicin herigennem. Det eneste du skal bruge, for at bestille receptpligtig medicin online er, at have et Nem-ID nøglekort og kode, og dit CPR-nummer klar.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
10
15º - 10º
86%
2.18 km/h
15.34
11.61
lør
16.02
11.2
søn
16.77
12.02
man