Her kan du lære at udfordre din SEO-konsulent

En dygtig SEO-konsulent kan blive en af de bedste investeringer, du foretager i din virksomhed – for din ROI (Return of Investment) bare stiger dag for dag, som nye kunder kommer ind i din forretning fra de organiske søgeresultater.

Tricket er at finde den rigtige SEO-konsulent.

Netop dén søgning har du bedre chancer med, hvis du selv forstår dig på grundlæggende SEO.

I denne artikel sætter vi fokus på 4 forskellige steder, du kan lære mere om SEO – og derved udfordre din nuværende SEO-konsulent og næste gang finde den rigtige, hvis du har behov for et andet match.

Amino

Iværksætterforummet Amino har en hel kategori dedikeret til søgemaskineoptimering. Der er flere tusinde tråde og der kommer flere til hver eneste dag.

Du har mulighed for blot at læse med, men hvis du vil sætte turbo til din indlæring kan du oprette en gratis profil og selv deltage i debatten.

Du har mulighed for at give op til 5 stjerner til andre brugere, når de kommer med et godt svar – og du kan ved hjælp af stjernesystemet se hvem, der bidrager meget til debatten og derved er værd at lytte til.

UngIværk

Mere end 12.000 unge (og lidt ældre) iværksættere er samlet i Facebook-gruppen UngIværk.

Her oprettes der hundredvis af tråde hver eneste dag med spørgsmål fra unge iværksættere om alt fra moms til transportregler og søgemaskineoptimering. Online marketing er et af de større emner i Facebook-gruppen.

Du kan blive en del af Facebook-gruppen UngIværk og allerede deltage i debatten i eftermiddag.

SEO-Nørder – Den Hårde Kerne

Ligeledes en Facebook-gruppe, men alene dedikeret til søgemaskineoptimering – sådan beskrives SEO-Nørder – Den Hårde Kerne bedst.

Flere tusinde medlemmer af gruppen opretter et tocifret antal tråde hver dag, hvor spørgsmålene går fra hvordan du slipper ud af Pandaens kløer til hvordan du laver relevante links inden for bolig-nichen.

Som med UngIværk kan du blive medlem i dag og deltage i debatten.

Vær opmærksom på at eksplicit reklame for egen virksomhed, hvor du blot larmer og ikke tilføjer værdi til debatten, ikke er velset hverken i den ene eller den anden gruppe. Du kan blive smidt ud og blokeret fra grupperne, hvis du ikke følger reglerne. Brug derfor et par minutter på at læse retningslinjerne igennem for grupperne forinden du begynder at deltage i debatten.

Inbound.org

Skal vi kigge lidt ud af Danmark er Inbound.org et godt sted at starte. Inbound.org er en ”aggregater”, der samler de bedste artikler inden for inbound marketing og lader brugerne stemme på dem.

Inbound marketing er bl.a. søgemaskineoptimering og content marketing, hvor du får brugerne ind på din side ved ikke at afbryde dem med en reklame midt i deres foretrukne TV-program, men ved i stedet at bidrage med en løsning på målgruppens problemer.

Inbound marketing fungerer især godt online, hvor søgemaskiner bruges til at lede efter svar på konkrete spørgsmål.

Opret en profil på Inbound.org for t få en mail hver uge med det bedste indhold – baseret på antallet af stemmer med en pil op ad – fra den forgangne uge.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Overcast Clouds
10
15º - 10º
90%
2.58 km/h
14.95
11.35
lør
16.25
12.23
søn
18.29
12.08
man