Du kan altid få en juridisk vurdering til din virksomhed – ofte gratis

juridisk vejledning

Hvis man endnu ikke er en multinational virksomhed med mange hundrede ansatte, kan man godt tro, at advokatbistand er dyrt, og at man har en regning hængende over hovedet, allerede inden man har tastet nummeret ind på telefonen.

Sådan er det nu ikke. Der er heldigvis en masse advokater, der tilbyder at kigge på din sag og give en umiddelbar vurdering, uden det skal koste dig noget.

Derfor bør man ikke tøve, hvis man står med en juridisk udfordring, også selvom man ikke har et fast samarbejde med en advokat endnu. De fleste ved godt, at juridiske stridigheder og problemstillinger potentielt kan løbe op i mange penge.

Typisk for de små virksomheder er også, at spørgsmål om bøder og påbud kan være altafgørende for virksomhedens ve og vel.

Hør om advokatens vurdering og omfang

En ting er naturligvis, om advokaten kan vurdere, om der er en chance for et positivt resultat på problemstillingen set fra din virksomhed. Men måske vigtigere kan advokaten give et estimat over, hvad det kommer til at koste dig.

Når du ved det, kan du så tage en oplyst beslutning om, hvorvidt prisen på advokaten opvejer den potentielle negative effekt af den sags, du har spurgt om.

Har du en advokat, du har en god relation til i forvejen, eller måske har du et reelt samarbejde med advokaten, er der sandsynligvis ikke den store risiko for, at du vil blive ramt af en uventet og stor regning, og det er noget, de fleste virksomhedsejere og ledere godt kan lide.

Gratis vurdering findes mange steder

gratis advokathjaelp

Advokatens blik kan man få gratis mange steder i landet. Gratis vurderinger på denne type udfordringer findes hos alt fra advokater i mindre byer som Hadsten i Østjylland til vores hovedstad.

Derfor – om man bor i Hadsten eller hovedstaden – er der altså så godt som altid en mulighed for i hvert fald at blive klogere. Det er klart, at advokaten ikke kaster sig ud i den helt store behandling af din sag, inden I har lavet en aftale, men information er vigtigt.

Der er eksempelvis potentielt en stor forskel på, om der er tale om en mindre afklaring af nogle juridiske termer i forhold til, hvad man må og ikke må, og så noget der kan ende i søgsmål og retssager.

Husk at advokater ofte har specialer

Når du kigger efter en advokat, som kan give dig en vurdering, er det altid en god ide at lægge mærke til, hvad advokaten har speciale i. Jura og lovgivning er tungt stof, og det er svært at være ekspert i det hele, så man vælger som advokat ofte et område at specialisere sig i.

Ikke at advokaterne ikke forstår de andre områder, som ikke blev deres speciale, men ligesom man selv er bedre til nogle ting end andre, gælder det samme for advokater.

Husk at tænke over, hvad det er for en potentiel sag eller en problemstilling, du står med, og kig efter advokater, der har speciale i det samme emne. På den måde får du det meste ud af din tid hos advokaten.

Dagens aktier

Vejret

Aarhus
Few Clouds
2
7º - -1º
93%
2.86 km/h
6.84
1.69
man
9.3
0.56
tirs
9.65
2.15
ons